25 november 2012
12:30

Lohärads IF Röd

Referat: Sunnersta AIF P99 - Lohärads IF Röd

Dags för match nr 2 i Futsal DM. Från början var det 5 lag med i gruppen, men nu återstod det bara 3 (!) lag. Både Procyon och GUSK har dragit sig ur, mycket dåligt. Matchen mot GUSK flyttades en gång, och efter 12 samtal till domare så fick vi tag på 2 stycken, sen avbokar dom och drar sig ur!! Futsal DM är en parodi!!!

Idag var det dags för Sunnersta som vi vet är duktiga, förra året vann vi med 5-4 och då vann vi gruppen som gav oss en plats i finalen som vi vann mot IFK Uppsala med 4-3. Vi har alltså ett Futsal DM GULD att försvara :)

Förutsättningar var att om vi vann eller spelade oavgjort så gick vi till final och skulle då få möte Fanna. Sunnersta var tvungna att vinna mot oss för att gå till final, och skulle de vinna med 24 mål så skulle Sunnersta och Fanna gå till final.

Matchen började i ett mycket bra och högt tempo. Kändes lite surt att Sunnersta gjorde 1-0 efter 3 minuter. Men vi fortsatte att skapa och skapa och sedan skapa lite mera, men våra avslut var inte med oss idag. Det var en bra match av båda lagen. Efter förta halvek hade Sunnersta dragit på sig 4 frisparkar och vi 2 stycken, bra gjort grabbar.

Det kändes skönt och rättvist när vi gjrode 1-1 i 8:e minuten i 2:a halvlek genom Max S, som slog in en retur på en frispark slagen av Ralle. Vi fortsatte spela bra och alla var delaktiga, kändes som att vi var det bättre laget, Sunnersta kändes trötta. I den 16:e minuten gjorde vi 2-1 genom Max S igen, nu efter ett snyggt väggspel med Lang. I den 19:e minuten gör Lang mål efter ett bra förarbeta av Hampus.
I den andra halvleken drog Sunnersta på sig 5 stycken frisparkar och vi drog på oss 2 stycken.

Vi har på två matchen visat ett övertygande spel, vi har två stycken mycket duktga målvakter, det är jätte kul. Idag var det Samuel som stod och mot Fanna stod Rüdën.

Vi var nu i FUTSAL DM FINAL IGEN!!!!

Återigen var det två stycken mycket duktiga domare och vi tackar Sunnersta för en mycket bra match.

FORZA LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!!!!!!!!!!!!!!!!